Κατά το χρονικό διάστημα 7 Ιουλίου έως 9 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Ουτρέχτη το #ICFM2025 workshop. Στο workshop αυτό συμμετείχαν η μεταδιδακτορική ερευνήτρια του εργαστηρίου μας Δρ. Ελένη Κόλλια και ο Αν. Καθ. Βασίλης Βαλδραμίδης.
Στο workshop αυτό υπήρξαν πολλές παρουσιάσεις και συζητήσεις σχετικά με τη μυκητολογία τροφίμων από πολλές και διαφορετικές οπτικές. Τη δική της παρουίαση πραγματοποίησε και η Δρ. Κόλλια πάνω στην έρευνά της σχετικά με τη ζύμωση φυτικής προέλευσης τυριών.
Επισυνάπτεται και το Book of Abstracts.